Restaurantens åbningstider:
Tirsdag – Lørdag: 11.00-22.00
”Høosten” får smagsoplevelsen op på det højeste niveau. Fyldigheden, aromaen fra krydderurterne og den pikante nøddeagtige eftersmag, fører nærmest ens tanker helt ud til vestjyske marker, hvor man fornemmer køerne har spist af det frodigste og saftigste marskgræs.
Roquefort er på grund af sin fyldige smag god som dessert med lidt sødt, evt. kvædegelé, eller tørrede frugter som figner eller abrikoser. Osten passer også godt i dressinger eller skåret i tern i salater.
Fransk frisk brie med trøffel, god til champagne og hvide vine
Ostebord - Med forskellige oste og tilbehør
Antipasti - Forskellige oste & pålæg med tilbehør
Ostebord - Med forskellige oste og tilbehør
Antipasti - Forskellige oste & pålæg med tilbehør
Ostebord - Med forskellige oste og tilbehør
Antipasti Deluxe- Forskellige oste & pålæg med tilbehør, herudover laks og rejer