Portvin er en klassikere for de fleste når der skal vælges dessertvin og det forstår vi godt! Portvin kan både bruges til velkomst drinks, til oste og desserter og bare til at nyde som den er.
Med sin sødmefulde og frugtige karakter egner vinen sig til tung fed chokoladekage, kraftige oste eller prøv at servere den lidt kølig som aperitif.
Nyd vinen til søde desserter (f.eks. Tiramisu), kage, chokolade, nødder osv.
Flot indbydende, klar og strålende hindbærfarve. Duften er fyldt med søde modne jordbær og hindbær samt nuancer af tropiske frugter.
Den er fantastisk som en dessert i sig selv, eller som supplement til diverse deserter og oste
RUBY PORT CLASSIC
Server den til søde desserter, kraftige oste og aldrig til is!
Server den til søde desserter, kraftige oste og aldrig til is!
Server til modne oste, heftige chokolade-desserter.
Farven er sort-rød og intens, næsen er højt tonet med aromaer af koncentrerede blåbær. En Single Quinta Port med et exceptionelt potentiale