Showing 1–12 of 28 results


show blocks helper

Alkohol % -

Velegnet til -

Druetype -

Producent -

Basis for denne kaffe er en flot vasket honduras kaffe. Kaffen er efter ristning sprayet med aromaolie. Kaffe med en blød, fristende og forførende smag. 250 g.

Pris DKK 50.00

Kaffen er baseret på afrikanske kaffetyper som Kenya og Tanzania samt en mindre del Columbia. En blød og rund kop kaffe, med en god lang eftersmag.

Pris DKK 40.00
Pris DKK 45.00

Kaffe med det diskrete ”tvist”. Vores smagskaffer tager udgangspunkt i en flot vasket Honduras kaffe. En lækker fyldig kaffe med et fint syreindhold. Tilsat aroma er det en ny smagsoplevelse. Kafferne sprayes efter ristning med aromaolier, der giver kafferne smag.

Pris DKK 50.00

Udsøgte bønner fra Colombia og Brasilien blandet med indonesiske bønner, dyrket i den mineralrige vulkanjord, skaber denne fyldige kaffe med klassisk skandinavisk smag.

Pris DKK 40.00
Pris DKK 45.00

Hele bønner tilsat lakrids aroma. En sødlig duft af lakrids rammer næsen, og kombinationen af det søde & let salte fuldender denne kop. Vore smagskaffer tager udgangspunkt i en flot vasket Honduras Kaffe

Pris DKK 50.00

100% Arabica fra Brasilien. Det er en kaffe med en flot krop med rene noter af frugt og chokolade og en god struktur. Det er en virkelig behagelig, god og blød kop kaffe.

Pris DKK 40.00
Pris DKK 45.00

En eventyrligt passioneret kaffefarmer fra Åbenrå, Christian Jebsen, har sin egen kaffefarm i Tanzania. I Danmark er han landmand – i Tanzania er han kaffefarmer. Omkring Ngoro Ngoro krateret i det nordlige Tanzania finder man et af de mest spektakulære naturområder i verden, der byder på en unik blanding af fantastiske landskaber, smukt dyreliv og fascinerende kultur. Her har Shangri-La Estate en enestående placering og farmen og de ansatte føler derfor et særligt ansvar overfor det miljø, der omgiver dem. Derfor arbejder de også på at bevare – og endda udvide – urskoven i deres Forest Tree Nursery. I denne forbindelse har de skabt korridorer til elefanter og andre dyr. Ngoro Ngoro Mountain-kaffen har sit navn fra det historiske Ngoro Ngoro-krater i det nordlige Tanzania. Her gror kaffetræerne på skråninger, hvor de vokser i skyggen af de naturligt voksende træer. Hos Christian og Shangri-La Estate benytter man stadig de gamle traditioner for kaffeproduktion, som går mere end 100 år tilbage. De røde kaffebær plukkes med håndkraft af de dygtige lokale ansatte. Kun de røde, og allermest fuldmodne bær bliver brugt. Frugtkødet fjernes og bønnen vaskes i en proces, hvor det bløde vand fra skovene rundt om Ngoro Ngoro-krateret anvendes.
Dette er én af hemmelighederne bag den naturlige, milde smag i Ngoro Ngoro kaffen. Fermenteringsprocessen bliver nøje overvåget i alle trin. Dette gøres for at sikre, at produktet opfylder de højeste kvalitetskrav. Kaffen er en solid og utrolig god top-kvalitet kaffe med en fuld krop og en unik supplerende smag af røde bær.

Pris DKK 55.00

En eventyrligt passioneret kaffefarmer fra Åbenrå, Christian Jebsen, har sin egen kaffefarm i Tanzania. I Danmark er han landmand – i Tanzania er han kaffefarmer. Omkring Ngoro Ngoro krateret i det nordlige Tanzania finder man et af de mest spektakulære naturområder i verden, der byder på en unik blanding af fantastiske landskaber, smukt dyreliv og fascinerende kultur. Her har Shangri-La Estate en enestående placering og farmen og de ansatte føler derfor et særligt ansvar overfor det miljø, der omgiver dem. Derfor arbejder de også på at bevare – og endda udvide – urskoven i deres Forest Tree Nursery. I denne forbindelse har de skabt korridorer til elefanter og andre dyr. Ngoro Ngoro Mountain-kaffen har sit navn fra det historiske Ngoro Ngoro-krater i det nordlige Tanzania. Her gror kaffetræerne på skråninger, hvor de vokser i skyggen af de naturligt voksende træer. Hos Christian og Shangri-La Estate benytter man stadig de gamle traditioner for kaffeproduktion, som går mere end 100 år tilbage. De røde kaffebær plukkes med håndkraft af de dygtige lokale ansatte. Kun de røde, og allermest fuldmodne bær bliver brugt. Frugtkødet fjernes og bønnen vaskes i en proces, hvor det bløde vand fra skovene rundt om Ngoro Ngoro-krateret anvendes.
Dette er én af hemmelighederne bag den naturlige, milde smag i Ngoro Ngoro kaffen. Fermenteringsprocessen bliver nøje overvåget i alle trin. Dette gøres for at sikre, at produktet opfylder de højeste kvalitetskrav. Kaffen er en solid og utrolig god top-kvalitet kaffe med en fuld krop og en unik supplerende smag af røde bær.

Pris DKK 55.00

God fyldig espresso-smag. Meget fin crema.

Pris DKK 55.00